Luotettava autokorjaamosi jo kolmenkymmenen vuoden ajan

F-huolto Ky perustettiin alun perin Tuusulaan vuonna 1981, mistä toimintamme siirtyi 80-luvun lopulla Keravalle Jäspilän teollisuusalueelle. Vuonna 2008 yritys muutettiin osakeyhtiöksi, ja sai nimen Keravan Autokorjaamo Oy.

Erikoistuimme aluksi Peugeot ja Citroën-merkkisten autojen huoltoon, mutta nykyisin huollamme ammattitaitoisesti kaikenmerkkiset autot uudenaikaisen korjaamotekniikan sekä kattavan kokemuksen omaavan huolto- ja varaosahenkilöstön voimin.
Pitkän historiamme aikana olemme tarjonneet niin uusille kuin vanhoille asiakkaillemme laadukasta, ammattitaitoista ja nopeaa huoltopalvelua kohtuulliseen hintaan – ja tämä tulee säilymään tärkeimpänä periaatteenamme sekä valttinamme jatkossakin.

Olemme osa valtakunnallista Fixus -ketjua

Yrityksemme liittyi vuoden 2009 syksyllä osaksi valtakunnallista Fixus-korjaamoketjua. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa. Ketju on Suomen kattavin autovaraosien ja -lisävarusteiden jakeluketju ja siihen on sitoutunut noin 170 suomalaista varaosakauppiasta sekä 220 huoltokorjaamoyrittäjää.